HIRDETMÉNY A 2020/2021 NEVELÉSI ÉV MEGVÁLTOZOTT BEIRATKOZÁSI RENDJÉRŐL

Az intézménybe történő beiratkozás menete a bölcsődei és óvodai feladatellátó helyen, a járványügyi vészhelyzetre való tekintettel a következő:

A felvétel pozitív elbírálása esetén – melyről Önöket “Döntés” formájában, az igénybejelentéskor megadott e-mail címen fogjuk értesíteni április közepéig – kérjük szíveskedjenek elküldeni:

– a gyermek személyi azonossága (amennyiben van),

– születési anyakönyvi kivonata,

– lakcímét igazoló hatósági igazolványa,

– TAJ kártyája, illetve a szülő személyi azonosító hatósági igazolványa és a lakcímkártyája másolatát és

– az általunk kiküldött szerződést és nyilatkozatokat kitöltve, aláírva pdf formátumban az alábbi elektronikus elérhetőségre:

   beiratkozas@aob.hu        2020. április 15-17-ig.

Amennyiben hiánypótlásra van szükség rögtön jelezzük Önök felé, mint ahogy a sikeres beiratkozást is.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy az elküldött adatokat bizalmasan, az Adatkezelési Szabályzatban (lásd: https://aob.hu/intezmenyunkrol/ ) leírtak szerint kezeljük!

Abban az esetben, ha a beiratozáshoz szükséges dokumentumokat a megadott határidőn belül nem kapja meg intézményünk, a jelentkezést nem tudjuk figyelembe venni a 2020/2021-es nevelési, gondozási évre.

Fontos közlemény továbbá még a beiratkozók (óvoda) számára:

Az óvodai beiratkozásról intézményünknek adatszolgáltatási kötelezettsége van az Oktatási Hivatal KIR alrendszere és a körzetes óvoda felé, 2020. április 20.-ig

(lásd: https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/ovodai_beiratkozas_2020?fbclid=IwAR0jnTEM2Ecc5BEupij8-9SI1JoH4QXwKVjYJrF94BrI9nA8PFA07KLXECM ), ezért kérjük Önöket, legyenek kedvesek elküldeni legkésőbb 2020. április 17.-ig, a körzetes óvodájuk elérhetőségét (pontos név, cím, e-mail cím, https://kir.hu/korzet )beiratkozás@aob.hu e-mail címre.

Köszönjük együttműködésüket! Az előttünk álló nehéz időszakra kitartást, türelmet illetve jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel,

az intézmény vezetősége

Budapest, 2020. 03. 30.