HIRDETMÉNY A 2022/2023-as NEVELÉSI ÉV MEGVÁLTOZOTT BEIRATKOZÁSI RENDJÉRŐL

Az intézménybe történő beiratkozás menete a bölcsődei és óvodai feladatellátó helyen, a járványügyi vészhelyzetre való tekintettel a következő:

A felvétel pozitív elbírálása esetén – melyről Önöket “Döntés” formájában, az igénybejelentéskor megadott e-mail címen fogjuk értesíteni április közepéig – kérjük szíveskedjenek elküldeni:

– a gyermek személyi azonossága (amennyiben van),

– születési anyakönyvi kivonata,

– lakcímét igazoló hatósági igazolványa,

– TAJ kártyája, illetve a szülő személyi azonosító hatósági igazolványa és a lakcímkártyája másolatát és

– az általunk kiküldött szerződést és nyilatkozatokat kitöltve, aláírva pdf formátumban az alábbi elektronikus elérhetőségre:

   beiratkozas@aob.hu       

A beiratkozás pontos dátuma mindkét feladatellátó helyen (bölcsőde és óvoda):

2022. május 3. 9:00-16:30 ( kedd)

2022. május 4. 7:00-12:00 (szerda)

A felvételt nyert gyermekek beiratkozásához az alábbi linken lehet időpontot foglalni: https://aob.hu/beiratkozas

Amennyiben hiánypótlásra van szükség rögtön jelezzük Önök felé, mint ahogy a sikeres beiratkozást is.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy az elküldött adatokat bizalmasan, az Adatkezelési Szabályzatban (lásd: https://aob.hu/intezmenyunkrol/ ) leírtak szerint kezeljük!

Abban az esetben, ha a beiratozáshoz szükséges dokumentumokat a megadott határidőn belül nem kapja meg intézményünk, a jelentkezést nem tudjuk figyelembe venni a 2022/2023-as nevelési, gondozási évre.

Fontos közlemény továbbá még a beiratkozók (óvoda) számára:

Az óvodai beiratkozásról intézményünknek adatszolgáltatási kötelezettsége van az Oktatási Hivatal KIR alrendszere és a körzetes óvoda felé, 2022. április 20.-ig

Kérjük Önöket, legyenek kedvesek elküldeni legkésőbb 2022. április 17.-ig, a körzetes óvodájuk elérhetőségét (pontos név, cím, e-mail cím, https://kir.hu/korzet )beiratkozás@aob.hu e-mail címre.

Köszönjük együttműködésüket! Az előttünk álló nehéz időszakra kitartást, türelmet illetve jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel,

az intézmény vezetősége

Budapest, 2022. 03. 01.